Werkwijze

Werkwijze

Producten

Bij de behandelingen maak ik uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke producten.

Bij de voetreflex massage worden de Chinese en westerse massagetechnieken gecombineerd. Dit betekent dat je wordt behandeld tot en met de knie. Draag daarom naar een behandeling kleding waarbij eenvoudig de onderbenen kunnen worden ontbloot.

 

Goed om te weten

Ik ga vertrouwelijk om met de informatie die je mij geeft.

Voetreflexologie is een aanvulling op de reguliere behandelwijze, stelt geen diagnoses en vervangt NOOIT de reguliere geneeskunde.

 

Betalingen en vergoedingen

De gehele behandeling duurt ca. 60 minuten en kost € 60,-.

De betaling mag contant of via bankoverboeking en vindt direct na afloop van de behandeling plaats.

De behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering (zie polis). Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Nederlandse Reflextherapeuten, de VNRT.

 

Annulering afspraak

In geval van verhindering van een gemaakte afspraak, dien je dit minstens 24 uur van tevoren telefonisch (06-18175200) te laten weten. Op deze manier kan iemand anders worden ingepland en hoef ik jou niet de kosten in rekening te brengen.

 

Behandeling in uw eigen omgeving

Ben jij niet in staat om bij mij in de praktijk te komen of vind jij het juist fijn om een massage in jouw eigen omgeving te ontvangen, dan kom ik graag bij jou thuis. Ik neem zelf  handdoeken en massageolie mee. Belangrijk is wel dat de massage plaatsvindt in een rustige en ruime kamer waar ik voldoende bewegingsruimte heb achter en naast jouw bed of bank. Voor een behandeling op locatie geldt een toeslag 0,20 cent per km berekend vanaf mijn praktijk in Oosterhout via www.routenet.nl

 

RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg

In het kader van de WKKgz: wet kwaliteit klachten en geschillenzorg ben ik aangesloten bij de SCAG: geschillencommissie complementaire en alternatieve geneeswijzen.
Dit is een door de overheid erkende geschillencommissie volgens de WKKGZ. Meer uitleg over de klachtenregeling vind U op: www.vnrt.nl/over-vnrt/klachtenregeling.


Maak een afspraak